1ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπύρος:Στη Φούτμπολ Λιγκ,οι πατεράδες πλήρωναν τα συμβόλαια και την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών

Η Δόξα προετοιμάζεται για τα μπαράζ...

Ο βασικός χρηματοδότης των «μαυραετών» είπε ότι έγινε δουλειά τους δύο τελευταίους μήνες με στόχο την άνοδο στη Β' Εθνική

Τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Β' Εθνική περιμένουν στη Δόξα Δράμας, με τον Γιάννη Μπύρο να τονίζει ότι έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία εκ μέρους της ομάδας του το τελευταίο δίμηνο.

Μιλώντας την Παρασκευή (11/8) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο βασικός χρηματοδότης των «μαυραετών» δήλωσε: «Δεν γνωρίζω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν. Εγώ σηκώνομαι στις 4 το πρωί και μέχρι τις 8 το βράδυ ασχολούμαι με τη δουλειά μου. Το τι κάνουν οι άλλες ομάδες, γενικά με τα ποδοσφαιρικά, με αυτά ασχολούνται οι άνθρωποι που έχω για αυτή τη δουλειά και όταν υπάρχει κάτι με ενημερώνουν. Εμείς τώρα φτιάχνουμε μια δυνατή ομάδα που να μπορεί να κερδίσει τα μπαράζ. Αν δεν τα καταφέρουμε, υγεία.

Αυτό που πιστεύω είναι το “ο τολμών νικά”. Οι άλλοι συνάδερφοι μου δευτεραθλητές δεν πίστεψαν ότι μπορούν να φτάσουν στα μπαράζ και δεν προετοιμάστηκαν ανάλογα. Εγώ που το πίστεψα προετοιμάστηκα. Η Δόξα προετοιμάζεται για τα μπαράζ. Επί δύο μήνες είμαστε σε μια συνεχή εγρήγορση».

GMAIL

Από εκεί και πέρα, είπε:Για την εγγυητική επιστολή: «Όταν θέλεις να κάνεις μια δουλειά πρέπει να την πληρώσεις. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να την υποστηρίξεις. Δουλειά χωρίς χρήματα δεν μπορεί να γίνει».

Για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες ομάδες: «Υπήρχαν κάποιες ομάδες στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου οι πατεράδες πλήρωναν τα συμβόλαια και την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Έπαιζαν τα παιδιά που οι πατεράδες τους έχουν χρήματα. Αυτό όμως δεν είναι το υγιές ποδόσφαιρο που θέλουμε».

Για την επιμονή της Δόξας Δράμας να κυνηγήσει την άνοδο: «Τελευταία δεχόμαστε μεγάλη λασπολογία. Λένε ότι έγινε φωτογραφική ρύθμιση για την ομάδα μας για να ευνοηθεί. Δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα έχει γίνει αδικία σε βάρος της Δόξας. Θα έπρεπε να είχαμε βγει απευθείας. Το λέω αυτό γιατί θεωρητικά ακολουθούμε τα όσα επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ. Με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ ανεβαίνει πρώτα όποιος από τους δεύτερους έχει την υψηλότερη βαθμολογία, μετά όποιος έχει βάλει τα περισσότερα και έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ στο πρωτάθλημα που τελείωσε. Σε αυτά τα κριτήρια η Δόξα έχει το προβάδισμα.

Αν λοιπόν εφαρμοζόταν η νομοθεσία της ΟΥΕΦΑ, υπερκείμενη αρχή, εμείς θα είχαμε βγει ήδη απευθείας. Όμως μας στέλνουν στα μπαράζ. Αλλά ούτε και αυτό μας πειράζει. Εμείς θέλουμε να πάμε στα μπαράζ, να παίξουμε και να είναι και οι άλλες τρεις ομάδες και να δείξουμε τη δύναμή μας. Να βγούμε με τη δύναμή μας. Αν πάλι εκεί δεν τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Υγεία. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε κάτι υγιές και δυνατό».

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου