Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ικανοποίηση στον Αμβρυσσέα Διστόμου για δέσμευση του Γ.Γ. Αθλητισμού για την χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων στο Γήπεδο του Διστόμου

Από την πρώτη στιγμή της ανόδου του Αμβρυσσέα Διστόμου στην Γ' Εθνική Κατηγορία επισημάναμε την ανάγκη ικανοποίησης των σχετικών προϋποθέσεων ώστε η Ομάδα να μπορέσει να παίξει στην φυσική της έδρα, το Γήπεδο του Μαρτυρικού Διστόμου " Αμβρυσσεύς "

• Αμέσως το Δ.Σ και ομάδα φιλάθλων μας κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ μέλη της Ομάδας με δημόσιες παρεμβάσεις έθεσαν  το ζήτημα του Γηπέδου :

Με μεγάλη μας ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τον βουλευτή Βοιωτίας κ. Νίκο Θηβαίο ότι μετά από ενημέρωσή του ο Γενικός Γραμματείας Αθλητισμού
κ. Ι.Συναδινός
αναγνωρίζει την ανάγκη αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Διστόμου "Αμβρυσσευς"
λόγω της ανόδου του Αμβρυσσέα στην Γ'Εθνική.

• Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δήλωσε πως ουσιαστικά δεσμεύεται για την χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων στο Γήπεδο και ότι καλεί τον Δήμο Διστομου, Αράχωβας, Αντίκυρας να εκπονήσει ΑΜΕΣΑ την σχετική μελέτη με την συνδρομή της Γ.Γ.Α ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση για την ολοκλήρωση του έργου το συντομότερο δυνατό.
• Για όλα αυτά ευχαριστούμε και τον κ.Θηβαίο και τον
κ.Συναδινό για την κίνηση αυτή ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών του Δήμου, ώστε ο Αμβρυσσέας του Μαρτυρικού Διστόμου να παίξει στην φυσική του έδρα.

• Καλούμε δε τον Δήμαρχο κ. Ι.Γεωργακό και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους,
όπως και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, να ''σηκώσουν τα μανίκια'' από σήμερα , προκειμένου να χειροκροτήσουμε όλοι οι φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής , τον Αμβρυσσέα στην έδρα του, από την Α' Αγωνιστική της Γ' Εθνικής!


                             Το Διοικητικό Συμβούλιο του
                              Π.Ο. ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου