Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν δήλωσαν συμμετοχή Εορδαϊκός και ΑΕ Ιστιαίας

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΑΕ Ιστιαίας δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής μέχρι τις 14 Αυγούστου που έληξε η προθεσμία από την ΕΠΟ. Η ΕΠΣ Εύβοιας με έγγραφο που απέστειλε στη διοίκηση του συλλόγου της βόρειας Εύβοιας ζητά να πληροφορηθεί μέχρι τη Παρασκευή 18/8 σε ποια κατηγορία θα δηλωθεί η ομάδα. Στην Γ΄ εθνική, στην Α Εύβοιας ή σε κάποια χαμηλότερη κατηγορία

Στην ουσία πρόκειται για μια σιωπηλή παράταση τριων ημερών η οποία όμως δεν φαίνεται ότι θα αξιοποιηθεί από τη διοίκηση της ΑΕ Ιστιαίας.

starsports.gr/

GMAIL

Οχι και ο Εορδαϊκός

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας δεν «κατεβαίνει» και μένει να διαφανεί αν παίξει στο τοπικό της ΕΠΣ Κοζάνης .ή… πουθενά (!), «βγάζοντας» προσεχώς διοίκηση Πρωτοδικείου (παραδίδονται δελτία και σφραγίδες, ενώ όλοι οι παίκτες είναι ελεύθεροι, με τους περισσότερους ήδη να έχουν βρει επόμενες ομάδες).

Έτσι, πέφτει η αυλαία των «λιγνιτωρύχων», που παραδίδουν… πνεύμα για ένα άδοξο φινάλε και παρότι προσωρινά υπήρξαν ελπίδες από την κίνηση με επικεφαλής τον Θεόφιλο Βαρνασίδη, η οποία όμως δεν τελεσφόρησε, αφού δεν εξασφάλισε τις εγγυήσεις και την πλαισίωση που επιζητούσε και έκανε πίσω.

Νωρίτερα, είχε αποχωρήσει οριστικά (και αμετάκλητα αυτή τη φορά) ο ισχυρός άνδρας των τελευταίων ετών, Σάββας Λιάμης, βυθίζοντας στο σκοτάδι και την αβεβαιότητα για το «αύριο» τον Εορδαϊκό.
Πηγή: pamebala

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου