3ος ΟΜΙΛΟΣ

Στις 27 Μαϊου η φιέστα της Παναχαϊκής

"Κλείδωσε" οριστικά η ημερομηνία της φιέστας της Παναχαϊκής, αφού αυτή ορίσθηκε για το Σάββατο 27 Μαϊου.

Αυτή θα είναι βραδινή και ήδη στην Παναχαϊκή έχουν ξεκινήσει την οργάνωση αυτής αφού θέλουν να παρουσιάσουν κάτι πολύ φαντασμαγορικό.

αρχείο λήψης-600x315

Εν τω μεταξύ...
Έρχεται η εκκαθάριση των παλιών χρεών της Παναχαϊκής.
Η σχετική τροπολογία για τις Ανώνυμες Αθλητικές Επιχειρήσεις πάει προς ψήφιση στην Βουλή. Ο Μάιος είναι ο μήνας με τα ρόδα για τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας και για τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας.  Η τροπολογία αυτή θα επιτρέπει σε μία νέα ΠΑΕ να ξεκινήσει από την αρχή την πορεία της, καθαρή χωρίς χρέη, με τις οφειλές να μεταφέρονται στις προηγούμενες διοικήσεις της που τα δημιούργησαν.

Είναι κάτι που ζητούσαν από την αρχή της ενασχόλησης τους τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, οι Πατρινοί επιχειρηματίες που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι αυτή τη νέα προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν πάρει τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας η τροπολογία αυτή που αφορά της Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες, πρόκειται να έρθει σε ψήφιση στην Βουλή, μέχρι τα τέλη του μήνα.  Είναι θέμα χρόνου, με λίγα λόγια η εκκαθάριση της Παναχαϊκής, έχοντας πλέον τον δυνατότητα για να κάνει μία νέα αρχή, ριζοσπαστική και ουσιαστική σε όλα τα επίπεδα, στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
patragoal.gr

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου