3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μέσα σε μια νύχτα αλλάξανε προπονητή στην Αμαλιάδα:Καβακάς αντί Μίχου!

Με μία λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας έκανε γνωστό την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Μίχο.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι σήμερα τεχνικό του Αστέρα Αμαλιάδας. Ευχαριστεί θερμά τον κ. Πέτρο Μίχο για τη συνεργασία που είχε με την ομάδα αυτό το διάστημα, και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Αιτία η μέτρια εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια, τη στιγμή που οι βυσσινί έχουν εξαιρετικό ρόστερ με παίκτες ανώτερων κατηγοριών.

Δεν άργησε όμως να βρει τον αντικαταστάτη του Πέτρου Μίχου, η διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας, που ανακοίνωσε αμέσως μετα την ανακοίνωση απομάκρυνσης του Μιχου.
Είναι ο Τιμόθεος Καβακάς.
(όπως γίνετε αντιληπτό ετοιμαζόταν αυτή η κίνηση εδώ και ήμερες)

Η ανακοίνωση Αστέρα Αμαλιάδας για την έναρξη συνεργασίας με Καβακα

jinior
Ο Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Πρόκειται για έναν ικανό και από τους πιο φερέλπιδες προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου, και η έλευση του στην ομάδα μας, συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και δίνει σίγουρα ελπίδες για να πάει ο Αστέρας μας ακόμη πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τιμόθεος (Τίμος) Καβακάς ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκάθαρα δείγματα εξαιρετικής δουλειάς, όπως με ανόδους στον Πλατανιά, στη Λαμία, και με παραμονή της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκ, σε προηγούμενες σημαντικές παρουσίες του στον επαγγελματικό χώρο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο Αστέρας Αμαλιάδας τον καλωσορίζει στον ερχομό του μαζί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό “τιμ” της ομάδας μας. Και του εύχεται “καλή επιτυχία” στο έργο που αναλαμβάνει.

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου