4ος ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζουν μαζί Ηρόδοτος - Βασιλειάδης

Με τον Λευτέρη Βασιλειάδη στον πάγκο όπως ήταν φυσικό θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Ηρόδοτος, στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες.
Όταν υπάρχει επιτυχημένη συνταγή δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει.
Ο Πειραιώτης νεαρός τεχνικός είχε μία φανταστική συνεργασία με τον Ηρόδοτο, την ομάδα που χαρακτηρίζεται η "τοπ" ομάδα του ερασιτεχνικού χώρου για την χρονιά που διανύουμε.
Έτσι και στον Ηρόδοτο αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Λευτέρη Βασιλειάδη και στη Γ’ Εθνική. Η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς ο Ηρόδοτος με τον Βασιλειάδη προπονητή, κατέκτησε ότι τρόπαιο υπάρχει.
Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ηρακλείου, το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, αλλά και το supercup της ΕΠΟ κερδίζοντας στον τελικό την Α.Ε. Καραισκάκη ομάδα Γ΄ Εθνικής που λίγο έλειψε να πάρει το εισιτήριο για την Β΄ Εθνική
Μετά από συνάντηση που είχε ο ικανός προπονητής με τον πρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Σωκιανό, αποφάσισαν την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, με τη διοίκηση του Ηροδότου να αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασιλειάδη Λευτέρη».

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου