Γ ΕΘΝΙΚΗ 2

Τι (ωραίο) τρέχει στην Κεφαλλονιά;

Στην Κεφαλλονιά σύμφωνα με πληροφορίες του sportstonoto.gr υπάρχει έντονη κινητικότητα εν όψη της συμμέτοχης της ομάδας του Παλυξουριακου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Παράγοντες της τοπικής κοινωνίας σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες πάντα του sportstonoto.gr
έχουν δραστηριοποιηθεί και είναι κοντά στους νεοφώτιστους προσπαθώντας να δυναμώσουν διοικητικά και εξωδοικητικα τον σύλλογο για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της Εθνικής κατηγορίας.
''Έντονη δραστηριότητα στο Ληξούρι καθώς οι Ληξουριώτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά να εμφανιστούν όσο γίνετε πιο έτοιμοι στην πρόκληση που για την ομάδα τους τον Παλυξουριακό ακούει στο όνομα Γ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportstonoto. gr γνωστός ιδιόκτητης τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Κεφαλλονιά έχει έρθει σε επαφές με επιχειρηματίες από την Πρωτεύουσα με σκοπό να συμβάλουν κι αυτοί στο να εμφανιστεί η ομάδα της Κεφαλλονιάς όσο πιο δυνατή και έτοιμη στην δύσκολη αυτή Εθνική κατηγορία.

Φημολογείται έντονα ότι φίλοι του γνωστού εργολάβου είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα τεκταινόμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα τα της Γ Εθνικής.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας ένας εκ των επιχειρηματιών δραστηριοποιείται στον επώνυμο χώρο της αθλητικής ένδυσης. Αναμένουμε από την Κεφαλλονιά τα νεότερα...!''
http://www.sportstonoto.gr/home/quiz/32664-ti-oraio-trexei-stin-kefallonia

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου