Γ ΕΘΝΙΚΗ 2

Διαλύεται η ΑΕ Ιστιαία,το Δραματικό Αντίο του αρχηγού Γ.Πανάκη

Οι  εξελίξεις  τρέχουν στην Ιστιαία  όσον αφορά   την ομαδα της πόλης.
Ο ισχυρός άνδρας μέχρι πρότινος Γιάννης Αναγνωστου δηλώνει πλέον σε όλους τους τόνους και σε όλους οτι σταματάει να ασχολείται με την ομαδα και ότι χτες 28 Ιουνίου σε συνεδρίαση του νεοσύστατου Δ.Σ δήλωσε προς όλους οτι αυτός τελειώνει με τον συλλογο μαλιστα   ειπε χαρακτηριστικά προς ολα τα μέλη του Δ.Σ οτι οποιος θέλει ας έρθει αν πάρει την ομαδα και αυτός σαν εξω διοικητικος παράγοντας πλέον θα συνεισφέρει με 5000 ευρώ μηνιαίως.
Στην ομαδα επικρατεί εικόνα διάλυσης οι παίχτες έχουν αποχωρίσει για τις ιδιαιτερες πατρίδες τους χωρις να γνωρίζουν τίποτα για την επομενη ήμερα.
Ο  αρχηγός  της ομάδας Γιώργος Πανακης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετάει την Ιστιαία και περιγράφει αναλυτικα την κατάσταση αποσύνθεσης της ομάδας..
Ακολουθεί η ανακοινωση αποχαιρετισμος του αρχηγού Γιώργου Πανακη

Μετά απο 16 πολύ όμορφους μήνες γεμάτοι χαρές κ επιτυχιες μια ομαδα στολίδι τελειώνει τόσο άδοξα.
Μια ομαδα που δεν περίμενε κανείς μας να τελειώσει έτσι.
 Είχα την χαρά κ την τιμή να είμαι αρχηγός σε ένα τόπο που απο την πρώτη στιγμή με δέχτηκε κ με αγκάλιασε σαν να μουν δικό του παιδί. Κρίμα για καποιους ανθρώπους κ για τον κόσμο που αγάπησε κ αγαπάει αυτή την ομαδα να τελειώνει με αυτόν τον τρόπο.
Γεμάτος λύπη κ στεναχώρια λοιπον λέμε αντίο σε έναν πολύ όμορφο τόπο.
Ένα τεραστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που συνεργαστηκαμε αυτόν τον 1.5 χρόνο.
Τους συμπαίχτες κ προπονητές μου την διοίκηση την πόλη ολόκληρη κ τον κόσμο που με αγάπησε κ δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ένα τεραστιο ευχαριστώ στην οικογενεια του Γιώργου Ντοκου την Κυρία Ειρήνη Ντοκου τον Γιάννη Ντοκο που με βοήθησαν ειδικά αυτόν τον 1 μήνα. Τελευταίο αφήνω έναν άνθρωπο που εξαιτίας του αυτή η ομαδα κ αυτή η πόλη μαθεύτηκε στο πανελλήνιο έναν άνθρωπο που με έφερε στην ομαδα που με αγκάλιασε απο την πρώτη στιγμή έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε σαν να μουν δικό του παιδί έναν άνθρωπο που θα αγαπώ κ θα τιμώ για πάντα κ δεν θα ξεχάσω ποτέ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Ευχαριστω για ολα.
 Κρίμα κ αμαρτια να τελειώνει αυτή η ομαδα έτσι..
Αντίο λοιπον γεμάτος θλίψη να είστε όλοι καλά μέσα απο την καρδιά μου ευχαριστώ για ολα

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου