Γ ΕΘΝΙΚΗ 2

Μπέος σε παίκτες Ν.Π.Σ.: Την άλλη φορά θα μπω στ’ αποδυτήρια!

Το φιλικό του Ν.Π.Σ. Βόλος στον Αλμυρό απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό παρακολούθησε μαζί με τον Απόστολο Γαλάτη ο Αχιλλέας Μπέος, που έδειξε μετά το τέλος του αγώνα ότι είναι ο πραγματικός πρόεδρος της ξενόφερτης ομάδας.

Κ ι αυτό γιατί μίλησε στους συγκεντρωμένους έξω από τα αποδυτήρια παίκτες με το τέλος της αναμέτρησης και εμφανώς μη ευχαριστημένος από την εικόνα τους, είπε: «Οι πλάκες αλλού, όχι εδώ. Μη με κάνετε να μπω την άλλη φορά στ’ αποδυτήρια».

Ο εν αργία δήμαρχος Βόλου έκανε αισθητή την παρουσία του και στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του ματς ποικιλοτρόπως.

Όταν είδε τον δήμαρχο Αλμυρού κ. Εσερίδη, έσπευσε να του δώσει το χέρι του και να τον προσφωνήσει «δημαρχάρα μου»… Αργότερα τον συμβούλευσε να δώσει μεγάλη προσοχή στην ομάδα του Γυμναστικού, γιατί μέσω αυτής θα γίνει μάγκας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν η ομάδα του δέχθηκε γκολ από τον Φλίγκο και έμεινε πίσω στο σκορ φώναξε στους παίκτες: «Τι διαμαρτύρεστε για οφσάιντ; Η μπάλα πέρασε από τρεις παίκτες, καθαρό γκολ ήταν», ενώ έκανε λόγο για «παιδική χαρά» αργότερα σε άστοχο σουτ παίκτη του Ν.Π.Σ. Βόλος.
Όταν σε μία φάση ο Φλίγκος ζήτησε φάουλ ο Αχιλλέας Μπέος τον παρατήρησε ως εξής: «το θέατρο άσ’ το για το πρωτάθλημα, εδώ είναι φιλικό», με τον φορ του Αλμυρού να τον … λοξοκοιτάει, ενώ σε νέα φάση που ο Φλίγκος βρέθηκε στο έδαφος ο Μπέος εκνευρίστηκε κι άλλο: «Πες τον κόσμο, Κωστάκη, ότι έπεσες μόνος σου».

GMAIL

Παράλληλα, όταν ο νεαρός διαιτητής Νικόπουλος υπέδειξε κάτι που δεν του άρεσε, στράφηκε στον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλτο Καλόγηρο, που καθόταν μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Περικλή Λασκαράκη, και του είπε: «Αυτόν να τον πάτε στην Α’ Εθνική».

Στο τέλος του αγώνα το αφεντικό, όπως αποδείχθηκε, του Ν.Π.Σ. Βόλος, έδωσε συγχαρητήρια για την εικόνα της ομάδας του στον Λάκη Μπακάλη και του ευχήθηκε καλή πορεία, ενώ έλεγε προς τους φιλάθλους του Γ.Σ. Αλμυρού «στο πρωτάθλημα θα φάτε τέσσερα γκολ από μας». Μάλιστα, σε όσους τον ρώτησαν τι θα κάνει η ομάδα του με τους δύο μεγάλους του Βόλου, απάντησε μάλλον ειρωνικά: «Τη Νίκη και τον Ολυμπιακό θα τους αφήσουμε να μας κερδίσουν».

Πηγή: magnesiasports

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου