Γ ΕΘΝΙΚΗ 2

Ο Παναργειακός σταμάτησε τα Σπάτα


Ακόμα και μετά την ισοπαλία με τον Παναργειακό ο Αήττητος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας ένα βαθμό μπροστά από την Χαλκίδα. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να είχαν πάρει το 3ποντο.

Στο 59′ ο Κρητικός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε τετ α τετ με τον Τσέλιο αλλά αστόχησε κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία στο αγώνα. Από την άλλη ο Παναργειακός έπεσε πάνω σε έναν βράχο που δεν κατάφερε να τον σπάσει και ακούει στο όνομα του Θανάση Μιχελή που με 3 καταπληκτικες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι γηπεδούχοι όποτε έβρισκαν ευκαιρία έκαναν αντεπιθεσεις κι ήταν επικίνδυνοι σε κάποιες από αυτές.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφεραν να πατήσουν δυνατά περιοχή έχοντας κλειστές τις διόδους από την αμυντική διάταξη των αντιπάλων.

Ο Παναργειακός ξεκίνησε δυνατά με δύο ευκαιρίες στο 8′ με τον Παπουτσή σε σέντρα του Σταβριτς κ στο 12′ έβγαλε σέντρα ο Παναγιώτου αλλά δεν βρέθηκε κάνεις στην πορεία κι έφυγε παράλληλα από την εστία του Μιχελή.


Στο 50′ και 52′ σωτήριες επεμβάσεις του κίπερ του Αήττητου.

Στο 59′ η μεγάλη ευκαιρία του Κρητικού που είπαμε πιο πάνω.
Το τελευταίο 10′ συν τα λεπτά των καθυστερησεων ο Αήττητος έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Farinola, Κρητικό, Τσιλιγκίρη και Νικλητσιώτη.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ:
ΤΣΕΛΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΟΛΛΑΡΑΣ, ΜΕΖΑΝΙ, ΠΕΣΙΤΣ, ΙΒΑΝΤΣΙΤΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΠΟΥΤΣΗΣ, ΣΤΑΒΡΙΤΣ(43′ ΦΑΣΟΥΛΉΣ, 82′ ΠΑΙΔΑΚΗΣ), ΚΑΛΌΓΕΡΉΣ, ΝΤΟΥΚΙΤΣ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ:
ΜΙΧΕΛΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΤΣΕΠΑΣ(80′ ΓΚΟΥΜΑΣ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΦΙΛΕΑΣ, JACKSON, ΔΟΥΚΑΚΗΣ(45′ ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ λ. τ.), ΗΡΑΚΛΗΣ(59′ ΡΟΥΣΑΚΗΣ), ΚΡΗΤΙΚΌΣ, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ, FARINOLA.

Share

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πρωτοσέλιδα αθλητικού τύπου